Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše výrobky

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naše výrobky neobsahují  žádný separát, kůžové a lojové emulze, různé náhrady masa ani nadbytečná éčka jako např. zvýrazňovače chuti. Naše výrobky jsou přirozeně bezlepkové. 

U každého názvu výrobku najdete i podrobné složení.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 HROBSKÁ KLOBÁSA PIKANT

Jemně vyuzená klobása pikantní chuti výborná na grilu.

Složení: vepřové maso 65%, hovězí maso 20%, voda, bramborový škrob, solicí směs (jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, přírodní vepřové střevo.

 

HROBSKÁ KLOBÁSA SPECIAL

Jemně vyuzená klobása, jemnozrnná, ručně míchaná. Vhodná na gril i za studena.

Složení: vepřové maso 80%, hovězí maso 10%, voda, solicí směs (jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250) přírodní koření, přírodní skopové střívko.

 

HROBSKÉ ŠPEKÁČKY

 složení: hovězí maso 50%, vepřové sádlo 26%, vepřové maso 10%, voda, solicí směs (jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, vepřové střeva.

 

HROBSKÝ GOTHAJ

 složení: hovězí maso 50%, vepřové sádlo 26%, vepřové maso 10%, voda, solicí směs (jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, umělý obal.

 

HROBSKÉ LIBOVÉ PÁRKY

složení: vepřové maso 60%, hovězí maso 20%, voda, bramborový škrob, solicí směs (jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, přírodní vepřové střevo.

 

HROBSKÁ GRILOVACÍ KLOBÁSA - BÍLÁ

složení: vepřové maso 50%, hovězí maso 30%, voda, himálajská růžová sůl, stabilizátor E451, přírodní koření, přírodní vepřové střevo.

 

HROBSKÝ SALÁM

složení: vepřové maso, solicí směs (jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, umělý obal.

Vyrábíme: (PEPŘ, CHILLI, KORIANDR, KMÍN), vždy je základ masa stejný, rozdíl je jen v použitém koření.

Doba sušení cca.14 dní.

Pro výrobu 100g. hotového výrobku bylo použito 140g. masa. 

 

HROBSKÝ JÁTROVÝ SALÁM

složení: vepřové maso 45%, vepřová játra 50%, solicí směs ( jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, umělý obal.

 

HROBSKÝ HOVĚZÍ SALÁM 

složení: hovězí maso, hovězí lůj, solicí směs ( jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250),  přírodní koření, umělý obal.

Pro výrobu 100g. hotového výrobku bylo použito 140g. masa.

                         

HROBSKÁ JÁTROVÁ PAŠTIKA S MANDLEMI

složení: vepřové maso 45%, vepřová játra 30%, vepřový vývar 20%, solicí směs ( jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, MANDLE, umělý obal.

 

HROBSKÁ  PAŠTIKA S KACHNÍM MASEM 

složení: vepřové maso 40%, kachní maso 20%, vepřový vývar 20%, vepřová  játra 15%, solicí směs ( jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, bylinky, Portské vínoumělý obal.

 

HROBSKÝ ŠUNKOVÝ SALÁM

složení: vepřové maso 40%, vepřová kýta 30%, hovězí maso 10%, voda, solící směs ( jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, umělý obal.

 

HROBSKÁ ŠUNKA

složení: libová svalovina 80%, voda, solící směs (jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, třtinový cukr, umělý obal.
hovězí, kuřecí, krůtí, vepřová 

 

HROBSKÁ MORTADELLA - VEPŘOVÁ

složení: vepřové maso 70%, vepřové sádlo 15%, voda, solící směs ( jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, bylinky, PISTÁCIE 2%, umělý obal.

 

HROBSKÁ MORTADELLA - HOVĚZÍ

složení: hovězí maso 80%, voda, solící směs ( jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, bylinky, PISTÁCIE 2%, umělý obal.

_____________________________________________________________
     

HROBSKÁ VINNÁ KLOBÁSA

Tepelně neopracovaný masný výrobek určen k tepelnému opracování

složení: vepřové maso 50%, hovězí maso 15%, voda, PŠENIČNÁ strouhanka, bramborový škrob, bílé víno, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), stabilizátor E451, přírodní koření, přírodní skopové střevo. Alergen: PŠENICE

Výroba vinné klobásy probíhá odděleně.

______________________________________________________________

 

UZENÁ MASA

Hrobský uzený špek bez kůže

Hrobský uzený bok bez kosti

Hrobská uzená pečeně bez kosti

Hrobská uzená krkovice bez kosti

Hrobská uzená kýta ( šunka ) nejvyšší jakosti.

Hrobské uzené hovězí maso ( Pastrami ) 

 

naše uzená masa obsahují:  

vepřové maso, hovězí maso, Pragandu /solicí směs (jedlá sůl obohacená jodem, konzervant E250), přírodní koření.   

Na výrobu 1 kg hotového výrobku je potřeba 1,4 kg čerstvého masa.

naše uzená masa neobsahují:      

přidanou vodu    

          

 


 

 
 



Mail list



Archiv

Kalendář
<< prosinec >>
<< 2021 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 3
Celkem: 348622
Měsíc: 11466
Den: 386