Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová řada výrobků pod značkou H&H

Tepelně neopracované masné výrobky

 

Hrobské Lardo 

 

Složení: Ibérijské sádlo, Himálajská růžová sůl, přírodní koření a bylinky.

Doba solení cca. 90 dnů. 

Specifikace výrobku:  Barva bílá nebo mírně růžová, s jemnou vůní připomínající vlašské ořechy.

                                      Příjemně slaná chuť, dokreslená vůní koření a bylinek.

Balení: Baleno vakuově  cca.  0,2 - 0,5kg

 

 

Hrobský sušený salám - Lanýž

 

Složení: Vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, pepř černý Tellicherry, bylinky, černý letní lanýž, bílý lanýž a bílý lanýž drahocenný, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 30dnů, váhový úbytek  cca. 50%.

Balení: baleno vakuově cca. 200 - 250g

 

Hrobský sušený salám -  Lískový Oříšek

 

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, Kampotský pepř, lískové oříšky Nocciola Piermonte I.G.P., vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 30 dnů, váhový úbytek cca. 50%.

Balení: Baleno vakuově cca. 200 - 250g.

 

Hrobský sušený salám - Konopí

 

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, pepř Sečuánský, konopné semínko a list, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 30 dnů, váhový úbytek  cca. 50%.

Balení: Baleno vakuově cca. 200 - 250g. 

 

Hrobský sušený salám - Kmínovník

 

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, pepř Sečuánský, bylinky, rum Republica  Reserva, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný

Doba sušení cca. 30 dnů, váhový úbytek cca. 50%.

Balení: Baleno vakuově cca. 200 - 250g.

 

Hrobský sušený salám - Fenykl

 

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, Sherry, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 30 dnů, váhový úbytek cca. 50%.

Balení: Baleno vakuově cca. 200 - 250g.

 

Hrobský Lovečák

Složení: Vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, pepř černý Tellicherry, umělý obal.

Každý kus je originál ručně formovaný.

Vyrábíme také: Divočák a Vysoká (50% zastoupení druhu )

Doba sušení cca. 14 dnů, váhový úbytek cca. 50%.

Balení: Baleno vakuově  po kuse cca. 300g.

 

Hrobský lovečák s Chipotle

Složení: Vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), Portugalské červené víno, třtinový cukr, přírodní koření, pepř černý Tellicherry, bylinky, umělý obal.

Každý kus je originál ručně formovaný.

Doba sušení cca. 30 dnů, váhový úbytek cca. 40%

Balení: Baleno vakuově cca. 250g.

 

Hrobské Chorizo

Složení: Vepřové maso, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, bylinky, přírodní koření, Španělské červené víno, Španělská uzená paprika, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 20 dnů, váhový úbytek cca.40%.

Balení: Baleno vakuově cca. 200 - 250g.

 

Hrobský sušený salám - Vlašský ořech

 

Složení: Vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, pepř černý Tellichery, VLAŠSKÉ OŘECHY, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 30 dnů, váhový úbytek cca. 50%.

Balení: Baleno vakuově cca. 200 - 250g.

 

Hrobský SUDŽUK

Složení: Hovězí maso, hovězí lůj, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250),

               přírodní koření, třtinový cukr, hovězí střevo.

Doba sušení výrobku je cca 14 dnů. Váhový úbytek je cca. 40%.

Každý výrobek je originál ručně vázaný.

 

Tepelně opracované masné výrobky

 

Hrobský salám s kachním masem

Složení: Vepřové maso, kachní prsa bez kůže, vepřové maso, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250),

třtinový cukr, přírodní koření, pepř černý Tellicherry, bylinky, květ LevandulePortugalské  červené víno, umělý obal.

Doba sušení cca. 14 dní, váhový úbytek cca.40%.

Balení: Baleno vakuově cca. 300g.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 



Mail list



Archiv

Kalendář
<< únor >>
<< 2021 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Statistiky

Online: 4
Celkem: 238678
Měsíc: 7310
Den: 297