Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová řada výrobků pod značkou H&H

Tepelně neopracované masné výrobky

 

Hrobské Lardo - Ibérico

 

Složení: Ibérijské sádlo, Himálajská růžová sůl, přírodní koření a bylinky.

Doba solení cca. 90 - 120 dnů. 

Specifikace výrobku:  Barva bílá nebo mírně růžová, s jemnou vůní připomínající vlašské ořechy.

                                      Příjemně slaná chuť, dokreslená vůní koření a bylinek.

Balení: Baleno vakuově  100-500g

 

Hrobský sušený salám - Lanýž

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, pepř černý Tellicherry, bylinky, černý letní lanýž, bílý lanýž a bílý lanýž drahocenný, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek  cca. 40%.

Balení: baleno vakuově 150-250g

 

Hrobský sušený salám -  Lískový Oříšek

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, Kampotský pepř, lískové oříšky Nocciola Piermonte I.G.P., vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-250g.

 

Hrobský sušený salám - Konopí

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, pepř Sečuánský, konopné semínko a list, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek  cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-250g. 

 

Hrobský sušený salám - Kmínovník

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, pepř Sečuánský, bylinky, rum Republica  Reserva, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-250g.

 

Hrobský sušený salám - Fenykl

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, Brandy, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-250g.

 

Hrobský Lovečák

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, pepř černý Tellicherry, umělý obal.

Každý kus je originál ručně formovaný.

Vyrábíme také: Divočák a Vysoká (50% zastoupení druhu )

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-750g.

 

Hrobský lovečák - Chipotle

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), Portugalské červené víno, třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, pepř černý Tellicherry, umělý obal.

Každý kus je originál ručně formovaný.

Doba sušení cca. 50 dnů, váhový úbytek cca. 50%

Balení: Baleno vakuově 100-900g.

 

Hrobský Lovečák - Pistácie

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), rum Republika, PISTÁCIE 2%, třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, pepř černý Tellicherry, umělý obal.

Každý kus je originál ručně formovaný.

Také verze sušený salám ve vepřovém střevu.

Doba sušení cca. 30 dnů, váhový úbytek cca. 50%

Balení: Baleno vakuově 100-900g.

 

Hrobský Lovečák - Lískový ořech

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY Nocciola Piermonte I.G.P  2%, třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, pepř černý Tellicherry, umělý obal.

Každý kus je originál ručně formovaný.

Doba sušení cca. 50 dnů, váhový úbytek cca. 50%

Balení: Baleno vakuově 100-900g.

 

Hrobské Chorizo

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, bylinky, přírodní koření, Španělské červené víno, Španělská uzená paprika, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca.40%.

Balení: Baleno vakuově 250g.

 

Hrobský sušený salám - Vlašský ořech

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, pepř černý Tellicherry, VLAŠSKÉ OŘECHY, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově  150-250g.

 

Hrobský SUDŽUK

Složení: Hovězí maso, hovězí lůj, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250),

               přírodní koření, třtinový cukr, hovězí střevo.

Doba sušení výrobku je cca 14 dnů. Váhový úbytek je cca. 40%.

Každý výrobek je originál ručně vázaný.

Balení: Baleno vakuově 250g.

 

Hrobský sušený salám - Černý česnek

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, pepř Tasmánský horský, černý česnek, umělý obal.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 90 dnů, váhový úbytek cca. 50%.

Balení: Baleno vakuově po kuse, obal má podobu hlavičky česneku..

 

Hrobský sušený salám - lesní Borůvka

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, pepř černý Tellicherry, černá lesní borůvka, umělý obal.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-600g.  

 

Hrobský sušený salám - Švestka

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, Rum Republica, sušené švestky, bílý a modrý mák, pepř černý Tellicherry, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-250g.  

 

Hrobský sušený salám - Černucha

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, Černucha 1%, pepř černý Tellicherry, vepřové střevo.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-250g.  

 

Hrobský sušený salám - přestárlá Gouda

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, přestárlá Gouda 8%, pepř černý Tellicherry, umělý obal.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 21 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 150-700g.  

 

Hrobský sušený salám - Červená řepa

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), třtinový cukr, přírodní koření, bylinky, červená řepa a kurkuma v BIO kvalitě, umělý obal.

Každý kus je originál ručně vázaný.

Doba sušení cca. 30 dnů, váhový úbytek cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 200-400g. 

 

Hrobský sušený salám - SRDCE

Složení: Hovězí maso, hovězí srdce, hovězí lůj, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250),

               přírodní koření, bylinky, třtinový cukr, hovězí střevo.

Každý výrobek je originál ručně vázaný.

Doba sušení výrobku je cca 21 dnů. Váhový úbytek je cca. 40%.

Balení: Baleno vakuově 200-300g.

 

Hrobský Lovečák - Kachna

Složení: Vepřové maso, kachní prsa bez kůže, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250),

třtinový cukr, přírodní koření, pepř černý Tellicherry, bylinky, květ Levanduleumělý obal.

Také verze sušený salám ve vepřovém střevu.

Doba sušení cca. 30 dní, váhový úbytek cca.40%.

Balení: Baleno vakuově  100-300g.

 

Hrobský sušený salám - čokoláda

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), hořká čokoláda od čokoláda Janek, třtinový cukr, přírodní koření, pepř Bourbounský, bylinky, vepřová střevo.

Doba sušení cca. 21 dní, váhový úbytek cca.40%.

Balení: Baleno vakuově  100-300g.

 

Hrobský sušený salám - Fík

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), sušené fíkytřtinový cukr, přírodní koření, pepř Dlouhý, bylinky, vepřová střevo.

Doba sušení cca. 21 dní, váhový úbytek cca.40%.

Balení: Baleno vakuově  100-300g.

 

 

 

 

 

 

 
 



Mail list



Archiv

Kalendář
<< září >>
<< 2021 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Statistiky

Online: 5
Celkem: 316207
Měsíc: 12983
Den: 426