Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tepelně neopracované výrobky

Hrobský sušený salám 

Složení: Vepřové maso, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), 

                  přírodní koření, třtinový cukr, vepřové střevo.

Vyrábíme: (PEPŘ, CHILLI, HŘEBÍČEK, PAPRIKA, KORIANDR, ZÁZVOR) vždy je základ masa stejný, rozdíl je v použitém koření.

 

Hrobský SUDŽUK

Složení: Hovězí maso, hovězí lůj, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250),

               přírodní koření, třtinový cukr, hovězí střevo.

Doba sušení výrobku je cca čtyři týdny. Váhový úbytek je cca. 50%.

Každý výrobek je originál ručně vázaný.

 
 



Mail list



Archiv

Kalendář
<< listopad >>
<< 2020 >>
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statistiky

Online: 8
Celkem: 213740
Měsíc: 11564
Den: 385