Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tepelně neopracované výrobky

Hrobský salám - trvanlivý

Složení: Vepřové maso, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), 

                  přírodní koření, třtinový cukr, vepřové střevo.

Vyrábíme tři druhy (PEPŘ, CHILLI, HŘEBÍČEK) vždy je základ masa stejný, rozdíl je

v použitém koření.

 

Hrobský SUDŽUK

Složení: Hovězí maso, hovězí lůj, solící směs (jedlá sůl, konzervant E250),

               přírodní koření, třtinový cukr, vepřové střevo.

Doba sušení výrobku je cca čtyři týdny. Váhový úbytek je cca. 50%.

Každý výrobek je originál ručně vyroben.

 
 




Archiv

Kalendář
<< září >>
<< 2020 >>
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Statistiky

Online: 8
Celkem: 189201
Měsíc: 13189
Den: 387