Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

 Naše rodinná firma působí na českém trhu již od počátku dvacátého století.

V roce 1948 babičce Haničce a dědovi Járovi komunisti ,,znárodnily" jejich živnost.

Novodobá historie se datuje na začátek roku 1990 v bývalé prodejně maso - uzeniny v ulici Duchcovská 10.

V roce 1998 jsme provedly rekonstrukci v původním ,,koňském řeznictví" v ulici Krátká 125, kde se dodnes nacházíme. 

Nakupujeme a prodáváme maso od předních českých dodavatelů. Veškeré maso necháváme zrát v zázemí naší provozovny. Zboží je expedováno z provozovny ve městě Hrob, které spadá pod dozor Krajské veterinární správy pro Ústecký kraj, Inspektorát Teplice, veterinární registr. číslo 4811. Splňujeme podmínky HACCP. Zásobujeme školy, školky, závodní jídelny a restaurace i soukromé osoby.

  

        Od září 2013 jsme rozšířili naši činnost o výrobu tepelně opracovaných masných výrobků a specialit, které uvádíme na český trh pod hrdým názvem HROBSKÉ UZENINY.

        Od září 2020 jsme rozšířili svou výrobu o tepelně neopracované masné výroby.

        Od 11.11 2020 uvádíme na trh novou řadu výrobků pod značkou H&H Delicatessen.

 

Značka H&H Delicatessen vznikla náhodným spojením dvou jmenovců a mistrů ve svých oborech:

Bohumil Holý - Hrobské uzeniny & Lukáš Holý - Plzeňský prazdroj. 

 

           Naše výrobky jsou vyráběny pomocí nejmodernější technologie, uzeny jsou tradičním způsobem v udírně s přímým topeništěm. Jemnou chuť docílíme uzením na dubovém a bukovém dříví. Bezpečnost této úpravy pravidelně ověřujeme odběrem vzorků a jejich testováním v akreditované laboratoři.

 


 

 
 



Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2022 >>
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 412738
Měsíc: 9335
Den: 259