O nás
Naše firma působí na českém trhu již od roku 1998. Nakupujeme a prodáváme maso od předních českých výrobců. Veškeré maso necháváme zrát v zázemí naší provozovny. Zboží je expedováno z provozovny ve městě Hrob, které spadá pod dozor Krajské veterinární správy pro Ústecký kraj, Inspektorát Teplice, veterinární registr. číslo 4811. Splňujeme podmínky HACCP. Zásobujeme školy, školky, závodní jídelny a restaurace i soukromé osoby.
Od září 2013 jsme rozšířili naši činnost o výrobu tepelně opracovaných masných výrobků a specialit, které uvádíme na český trh pod názvem HROBSKÉ UZENINY.
Od září 2020 jsme rozšířili svou výrobu o tepelně neopracované masné výroby.
Od 11.11 2020 uvádíme na trh novou řadu výrobků pod značkou H&H.
Značka H&H vznikla spojením dvou kamarádů a mistrů ve svých oborech: Bohumil Holý - Hrobské uzeniny a Lukáš Holý - Ossegg Praha.
Naše výrobky jsou vyráběny pomocí nejmodernější technologie, uzeny jsou tradičním způsobem v udírně s přímým topeništěm. Jemnou chuť docílíme uzením na bukovém dříví. Bezpečnost této úpravy pravidelně ověřujeme odběrem vzorků a jejich testováním v akreditované laboratoři.