Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

            Naše firma působí na českém trhu již od roku 1998. Nakupujeme a prodáváme maso od předních českých výrobců. Veškeré maso necháváme zrát v zázemí naší provozovny. Zboží je expedováno z provozovny ve městě Hrob, které spadá pod dozor Krajské veterinární správy pro Ústecký kraj, Inspektorát Teplice, veterinární registr. číslo 4811. Splňujeme podmínky HACCP. Zásobujeme školy, školky, závodní jídelny a restaurace i soukromé osoby.

  

        Od září 2013 jsme rozšířili naši činnost o výrobu tepelně opracovaných masných výrobků a specialit, které uvádíme na český trh pod názvem HROBSKÉ UZENINY.

        Od září 2020 jsme rozšířili svou výrobu o tepelně neopracované masné výroby.

        Od 11.11 2020 uvádíme na trh novou řadu výrobků pod značkou H&H.

 

Značka H&H vznikla spojením dvou kamarádů a mistrů ve svých oborech: Bohumil Holý - Hrobské uzeniny a Lukáš Holý - Ossegg Praha.

 

           Naše výrobky jsou vyráběny pomocí nejmodernější technologie, uzeny jsou tradičním způsobem v udírně s přímým topeništěm. Jemnou chuť docílíme uzením na bukovém dříví. Bezpečnost této úpravy pravidelně ověřujeme odběrem vzorků a jejich testováním v akreditované laboratoři.

 


 

 
 



Mail list



Archiv

Kalendář
<< srpen >>
<< 2021 >>
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 296727
Měsíc: 12224
Den: 391