Jdi na obsah Jdi na menu

Sušené salámy, sušená masa

Tepelně neopracované masné výrobky.

Naše salámky zrají přirozeně od tří týdnů až klidně dvanáct měsíců. Tento přirozený způsob sušení, při kterém ztratí až padesát procent původní hmotnosti, dává našim výrobkům jedinečné aroma a vzhled. Inspirací pro nás jsou výrobky z celého světa. Originální výrobky jezdíme ochutnávat do zahraničí k místním malým výrobcům a přetváříme je dle fantazie a dostupných ingrediencí tak, aby podstata výrobku zůstala zachována. Vznikají tak jedinečné výrobky s naším nezaměnitelným podpisem.

 

Příspěvky

Přečíst
Přečíst

Hrobský Sudžuk (100% hovězí)

Ochutnali jsme tento místní tradiční výrobek ve městě Visoko v Bosně a Hercegovině od místního mistra uzenáře a přítele Edina Babiće.

Přečíst
Přečíst
Přečíst

Hrobský Lovečák

  • Tento výrobek je držitelem prestižního ocenění ,,potravina z kraje Přemysla Oráče" pro rok 2023
Přečíst
Přečíst
Přečíst
Přečíst
Přečíst


Přihlášení

Statistiky

Online: 1
Celkem: 81466
Měsíc: 6749
Den: 122