Jdi na obsah Jdi na menu

Sušené salámy, sušená masa

Tepelně neopracované masné výrobky.

Naše salámky zrají přirozeně od tří týdnů až klidně dvanáct měsíců. Tento přirozený způsob sušení, při kterém ztratí až padesát procent původní hmotnosti, dává našim výrobkům jedinečné aroma a vzhled. Inspirací pro nás jsou výrobky z celého světa. Originální výrobky jezdíme ochutnávat do zahraničí k místním malým výrobcům a přetváříme je dle fantazie a dostupných ingrediencí tak, aby podstata výrobku zůstala zachována. Vznikají tak jedinečné výrobky s naším nezaměnitelným podpisem.

 

Příspěvky

Hrobský Kulen

Ochutnali jsme tento místní tradiční výrobek na ,,Sremska Kulenijada" která se pořádá již řadu let ve vesnici Erdevik v Srbsku a dále pak v Chorvatsku ve vesnici Bošnjaci od místního výrobce Obitelj Lenić. Ve Sremu v Srbsku se nazívá Baranjski Kulen a v Chorvatsku ve Slavonii  zase Slavonski Kulin. 

 

Přečíst
Přečíst
Přečíst

Hrobský sušený salám - Black Lady

  • Vyroben na počest Queen Elizabeth II
Přečíst
Přečíst
Přečíst
Přečíst
Přečíst

Hrobský sušený salám - SRDCE

  • Tento výrobek je držitelem prestižního ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje pro rok 2022
Přečíst
Přečíst


Přihlášení

Statistiky

Online: 10
Celkem: 50078
Měsíc: 6922
Den: 203